Team_Eqir_AB

Träning!

Idag har det varit full fart! Började som vanligt med stalltjänst innan frukost. Sen började jag tömma boxar i stallet. Varje år tvättar och målar vi stallet, och imorgon börjar vi. Nu ekar det i stallet! Så inatt går några ute i gräshagarna.

Jag började packa inför Falsterboresan. Nu är allt foder, alla täcken och schabrak nerpackade. Det är en hel del att packa ner när vi ska vara borta så länge. Men det är med glädje man packar när man vet att man ska till Falsterbo :)

Idag har det varit träning för Svante Johansson. Han brukar komma och hålla träningar då och då. Denna gång stannar han till imorgon.

Idag var det markarbete med bommar och lite lägre hinder. Imorgon blir det hoppning.

Roine red Phandora i första gruppen, kent i andra och Håkan i sista. Alla tre visade sina bästa jag och va riktigt duktiga. Håkan fokuserade bra trots att han tränade i grupp. Inte alltid så lätt för små pojkar att hålla känslorna i styr.

Nu blir det hem och sova för imorgon blir det att stiga upp tidigt. Då börjar träningarna på morgonen.

/Johanna

Kommentera gärna: