Team_Eqir_AB

En lugn dag

Ska börja med att berätta att våran Balocento som rids av Evelyn Sander gör riktigt bra ifrån sig nere i Tyskland. Förra veckan var de i Lamprechthausen och red deras första 150 tillsammans. Det resulterade i en 12:e placering!!

Idag har det varit en lugn och bra dag för hästarna.

Började dagen som vanligt med fodring, utsläpp, stalltjänst och till sist frukost för mig och Roine.

Jag och Alexandra ska tävla imorgon i Vikbolandet, så därför behövde vi hoppträna idag. Jag är ju ingen stjärna i hoppning så vet inte riktigt vad jag har gett mig in på... Men jag har valt den bästa i stallet, nämligen Phandora. Hon ska få hoppa något lägre hinder än vad hon än vad hon är van vid :)

Alexanda har med sig sin 5-åring.

När jag och Phandora var klara med hoppträningen så red Roine Håkan och Benny.

Efter att vi fikat trimmade jag Pia och Kent på banan.

Sen fick hästarna komma in och äta sin middag och jag gjorde de sista uppgifterna innan jag åkte hem. Nu måte jag ladda mentalt inför morgondagens tävling...

Ha det bra! /johanna

Kommentera gärna: