Team_Eqir_AB

Dagen före avfärd

Doris och Johanna Doris och Johanna

Idag blåste det och va kallare än igår så hästarna fick sina regntäcke på. 
Efter att stallet är fixat och frukosten är i magen så klippte jag Isack. Även om de inte har så mycket päls så blir de ganska svettiga och det är så opraktist! Så nu blev även han tävlingsfin! 
Sedan fortsatte jag min packining med hjälp av Frida som kom lägligt! SÅ nu är det bara några saker som ska packas in imorgon, skönt att ha så mycket som möjligt klart. Det händer inte så ofta att jag hinner börja packa i tid. Det brukar bli samma dag. 
Sen trimmade jag Pia i ridhuset medans Frida red Hera. Idag kändes det ännu bättre med Pia, härligt när man känner att hästen får bättre och bättre galopp för varje gång man rider den. Medans Frida tog in hästarna trimmade jag Doris på utebanan. Doris jobbade på bra och hon kändes fin, hoppas hon är lika bra som hon va i Hammarö. Men mycket har ju att göra med dagsformen, och DEN hoppas vi är på topp.
Dom andra hästarna vilade även idag, de har gått så mycket och de behöver ny kraft för att orka med en till tävlingshelg. 
Imorgon kommer Roine ner till stallet för att trimma Håkan innan vi åker till Norrköping. Jag ska hinna rida Pia imorgon också, tur Frida kommer så allt kommer gå som på räls!
/Johanna

Kommentera gärna: