Team_Eqir_AB

Sammarbete med Clearview Farm AB

Vi är nu stolta över att kunna presentera ett vinnande samarbete mellan Clearview Farm AB där vi kommer att hjälpas åt med hästar och ridning för att nå de bästa och högsta resultaten med varje häst.

Sara Samuelsson är en fantastisk ryttare på alla sätt och har en unik ridning som är av högsta rang, viljan att lyckas är för Sara större en rädslan för att misslyckas! Detta tillsammans med Roines kunskap och känsla för unghästar tror vi i Team Eqir och Clearview Farm kommer att bli ett vinnande koncept där vi redan efter en kort tid ser otroliga resultat. 

Sara har redan 3 av våra hästar i träning och tävling hemma hos sig, Phandora, Balocento samt Ixenel där hon nu matchar både Ixenel och Phandora för Falsterbo. Målet för Balocento är att delta i SM för Seniorer med Sara i sadeln. 

Vi i Team Eqir har även fått 2 av Saras hästar, Ares och Tintin som även de skall matchas för att nå dit vi vill, 140 är närmsta målet för båda dessa hästar.