Team_Eqir_AB

Norrköping International Horse Show

Då var vi åter igen hemma efter 2 fantastiska helger i Norrköping, mycket fina resultat har det blivit och teamet har jobbat som aldrig förr!
Vi har under dessa 2 helgen haft med oss 9 hästar, allt ifrån 5 åringar till äldre hästar.
5 åringarna har imponerat otroligt mycket genom att gå majoritet felfria rundor, Don Juan har gjort 5 felfria rundor av 6 starter, Ixenel 4 av 6 felfria som även det resulterade i en vinst i 5 års finalen! Imagine gjorde ett par 4 felsrundor men med stora framgångar!
Vi kan nu konstatera att dessa 3 hästar har kvalitéer utöver det vanliga! 

De andra hästarna har gjort många fina rundor de också, Simple Mind är nu tillbaka i sitt vanliga jag och gjorde 3 felfria rundor i 140 och en mycket fin runda i 145 som dock avslutades tråkigt på det stora vattnet. 

Balocento har även han gått från klarhet till klarhet och vi tror nu mer än någonsin på honom! 

Phandora gjorde även hon grymma resultat med 2 felfria rundor i 140, endast 7 år och verkligen i fas. 

Vi vill återigen tacka de 2 mest fantastiska groomarna man kan ha, Sara och Johanna, var hade vi gjort utan er?! Ni löser alla problem utan att vi ens märker att det varit problem. NI ÄR HELT OTROLIGA!